Gå segrande från förhandlingsbordet!

 

70% av förhandlingens resultat beror på förberedelserna och 30% på själva genomförandet. Det gäller därför att komma väl förberedd.
Sedan gäller det att vara insatt i gången i en förhandling och dessutom se upp för utspel och taktik från motparten.

Kom aldrig oförberedd till en förhandling!

Viktiga huvudmoment i kursen är:

Förberedelser

Argumentationsteknik

Förhandlingens olika faser

Utspel och taktik
Transaktionsanalys

Mental inställning

Praktiska övningar


Du kommer också att få lära dig om kroppsspråkets betydelse och hur du kan utnyttja det till din fördel.

Vi tittar också på transaktionsanalys som handlar om varför vi människor beter oss som vi gör och vilka signaler vi skickar. Det kommer att underlätta din kommuniktation med andra människor. Den som är                                                     duktig på att hantera andra människor blir framgångsrik!


 

Inom juridiken brukar man säga, att det gäller inte att ha rätt, utan att rätt. Samma sak gäller vid förhandling. Om man behärskar spelet, så riskerar man inte att bli överkörd av en starkare motpart.

Att kunna förhandla profesionellt är viktigt i de flesta situationer. Det handlar ibland om stora ekonomiska värden, men det handlar även om att t.ex. kunna behålla en god kundrelation.
 

Skulle du vilja sitta emot en erfaren schackspelare om du inte visste hur de olika pjäserna ska flyttas? Självklart skulle du vilja vara insatt i spelets gång och helst lite bättre än motståndaren.

Den här kursen ger dig alla "verktygen" du behöver för att bli en god förhandlare

 

 

 

 

 

"Fantastiskt bra kurs. Det hände något hela tiden.Bra verktyg att använda i jobbet. Otroligt engagerad kursledare. Två riktigt givande dagar"

 

If Skadeförsäkring

 

 

 

"Kursen som helhet överskred vida mina förväntningar. Det var både lärorikt och roligt att deltaga. Kommer att ge mig mycket framöver".

 

Perstorp AB"Har varit två jättebra dagar med mycket tips och idéer. Jag kommer absolut att ha användning av detta, både i arbetet och privat"

If Skadeförsäkring

 

 

 

"Klart mätbara framsteg bland kursdeltagarna, vilket innebär, att kursen är otroligt nyttig. Jag känner ett stort lyft själv".

 

Trygg-Hansa